Ekte menn VS. Fuckboys

mo_preview

Foto: Marius Pettersen @gorpium

Jeg vet at man ikke skal sammenligne, men når det nye er bedre enn det gamle, er det vanskelig å la være, og vice verca, helt sikkert.

Jeg datet en som pratet, mye. Det var så mange fine ord, som tok meg inn i en fremtid som ikke eksisterte. Jeg drømte om oss to på turer sammen og alle planene han hadde for oss. Alt vi skulle se, oppleve. Jeg levde på ordene.

De betydde ingenting til syvende og sist. Det var bare ord han likte å bruke. Tanker han hadde om oss gjaldt også for han selv, han hadde alltid drømmer han aldri realiserte. 

Mannen jeg dater nå har i løpet av fire måneder reist med meg til Amsterdam, Bergen, Trondheim, og til nyttår en topptur på et fjell i Åndalsnes. Det var magisk. Han har ikke trengt å bevise noe for meg, men han har gjort det likevel. Med handlinger. Som det mest naturlige i verden. Jeg er vant til at dating er vanskelig. 

Jeg må hele tiden jobbe med meg selv, for å tørre å stole på en mann. Fortiden legger sine arr. Men handlinger slår aldri feil. Handlinger eller mangelen på det avslører intensjonene hans eller hennes. Og når vi snakker om intensjon, bruk din egen.

Vit forskjell på frykten for å bli såret og hvorvidt personen er til å stole på. Dette er så viktig. Jeg er skeptisk, og det er på grunn av alt jeg har erfart.

Men hvis han viser at han vil være med deg på andre tidspunkt enn lørdag klokken halv fire om natten, er det et ganske så fint hint. Å gre alle over samme kam er helt vanlig når det kommer til følelser, men ikke la det hindre deg i å falle igjen. Hvis du knuser noe, for eksempel hjertet ditt, kan det alltids repareres igjen. Jeg trodde ikke på det før, men nå gjør jeg det. 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s